Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Felnőtt FESTŐ estek PÉNTEKENKÉNT 17:00-20:00ig Rendzseres, mint egy szakkör a gyerekeknek, csak komolyabb. Ennek ellenére nincs szükséged semmilyen előképzettségre, csak az elhatározásodra! Ez nem egy élményfestés, ahol viszonylag kevés idő áll rendelkezésre a legapróbb részletek kidolgozására. Ezeken a festő esteken folytatólagosan annyi idő alatt készítheted el segítségemmel az általad választott kedvenc festményedet, amennyi alkalmat Te szívesen rászánsz erre!


  • Dátum: 2023.12.15. 17:00
  • Hely Érd, Balatoni út 78. (Térkép)
  • További információk: Beatrix Art Studio

Leírás

Felnőtt FESTŐ estek PÉNTEKENKÉNT 17:00-20:00ig

Ez nem egy élményfestés, ahol viszonylag kevés idő áll rendelkezésre a legapróbb részletek kidolgozására. Ezeken a festő esteken folytatólagosan annyi idő alatt készítheted el segítségemmel az általad választott kedvenc festményedet, amennyi alkalmat Te szívesen rászánsz erre!
Nem kell hoznod semmit, csak a jókedvedet! Biztosítom a vásznat, festékeket, ecseteket, együtt előrajzoljuk, iránymutatásommal kidolgozzuk a legapróbb részletekig a képed, így a garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel! 4-5 főig tudunk párhuzamos együtt dolgozni! Jelentkezzetek, ha szeretnétek zenét hallgatva, borozgatva kreatívkodni egy kicsit!

Ha egy rendszeres klassz szabadidős tevékenységet keresel, ami kikapcsol, kiszakít a hétköznapok forgatagából és pozitívan feltölt, jó helyen jársz! Ez az festegetés lehetőséget ad kiélni kreativitásod, kellemesen kikapcsolódhatsz miközben kibontakoztathatod művészi éned, felszabadíthatod kreatív energiáid.

Gyere barátaiddal, szeretteiddel egy jó közös programra! Jelentkezz vagy hívj, írj bátran!